Uw verhuizing goed geregeld bij Verhuisservice Huizenga!

Bij een verhuizing komt veel regelwerk kijken en dat weten we bij Verhuisservice Huizenga als geen ander. Als betrokken verhuisbedrijf komen we daarom graag van tevoren bij u langs om alle wensen door te nemen en te bepalen hoe wij uw eigendommen zo veilig mogelijk verhuizen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en weten wij wat nodig is om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Tijdens dit bezoek leren we elkaar kennen en is er alle ruimte om uw vragen aan ons te stellen.

 • Ervaren verhuizers
 • In- en uitpakservice
 • Montage & demontage
 • Compleet verzekerd
Self Storage

Particuliere verhuizing door verhuisbedrijf

Wij staan u vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing vakkundig bij. Laat de particuliere verhuizing aan ons over en verzeker uzelf van probleemloos verhuizen zonder eigen risico. Zorgeloos en zonder stress verhuizen, doet u met Verhuisservice Huizenga uit Veenoord. Van een verhuizing naar een appartement op hoogte tot een verhuizing naar een eengezinswoning of een rustige woning in een buitendorp, Verhuisservice Huizenga staat voor u klaar.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als klantgericht verhuisbedrijf in de gemeente Emmen is Verhuisservice Huizenga u graag van dienst met onder andere:

 • In- en uitpakservice
 • (De)montage van kasten en bedden
 • Lampen loshalen en opnieuw bevestigen
 • Verhuizing van goederen, van of naar meerdere adressen

Onze betrokkenheid begint al tijdens het persoonlijke offertegesprek waarin we alles met betrekking tot de verhuizing nauwkeurig met u doornemen. Daarnaast zijn wij altijd zelf aanwezig tijdens uw verhuizing. Wij weten hoe waardevol uw goederen zijn en daarom behandelen wij uw spullen alsof ze ons eigendom zijn. Wij zorgen dat alles weer netjes gemonteerd en geplaatst wordt, zodat u de eerste avond in uw nieuwe onderkomen al heerlijk kunt ontspannen. Betrouwbaar verhuisbedrijf gezocht? Kies voor Verhuisservice Huizenga en profiteer van korte lijnen, betrokken medewerkers en een zorgeloze verhuizing voor een betaalbare prijs.

Zorgverhuizing

Zorgverhuizing

Bij een zorgverhuizing houden wij extra goed rekening met de situatie van de kwetsbare persoon die verhuist. We stemmen onze communicatie en de planning nauwkeurig af op de situatie van de bewoner en hebben oog voor de goederen die naar het nieuwe onderkomen worden gebracht. Wij staan vakkundig voor u klaar als het gaat om:

 • Verhuizen naar zorginstelling
 • Verhuizen naar aanleunwoning
 • Verhuizen naar bejaardentehuis
 • Verhuizen naar verzorgingshuis

Is uw naaste toe aan een zorgverhuizing? Neem dan contact met ons op. Met onze kleinschaligheid en oprechte betrokkenheid, zorgen wij ervoor dat de verhuizing op een rustige manier en zorgeloos verloopt. Van het eerste contact tot en met de verhuisdag zijn wij persoonlijk aanwezig. Een vertrouwd gezicht op het moment dat dit zo hard nodig is.


Seniorenverhuizing

Personen op leeftijd die moeten verhuizen, verdienen extra aandacht. Wij zorgen voor rust en veiligheid tijdens de seniorenverhuizing. Alles om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe woonplek zonder stress verloopt. We gaan pas weg als alle goederen hun nieuwe plek hebben gevonden en alles naar behoren gemonteerd is. Lijdt uw dierbare aan dementie, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alle spullen op het nieuwe adres op exact dezelfde plek komen te staan. Zo voorkomen we onrust en zal uw naaste zich direct thuis voelen op het nieuwe adres.

Wat kost een verhuisbedrijf inhuren in Drenthe?

De kosten voor een verhuizing door Verhuisservice Huizenga zijn afhankelijk van een aantal factoren. Gaat het om een verhuizing in Emmen of Nieuw-Amsterdam of mogen wij uw internationale verhuizing voor onze rekening nemen? De prijs voor een verhuizing wordt ook bepaald aan de hand van de inzet van onze materialen en mankracht. Legt u de gehele verhuizing in handen van onze betrouwbare medewerkers of helpt u zelf graag een handje mee, waardoor u op manuren bespaart? Misschien wilt u gebruikmaken van onze inboedelopslag of heeft self-storage van Verhuisservice Huizenga uw voorkeur. Neem contact met ons op en laat ons meedenken over de beste keuze voor uw situatie.

Verhuizen met hulp van Verhuisservice Huizenga

Nadat we persoonlijk bij u langs zijn geweest, ontvangt u van ons een offerte. Hierin staat helder omschreven wat wij voor u doen en tegen welke scherpe prijs wij dit uitvoeren. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we de verhuizing direct in overleg met u in. U ontvangt van ons alle benodigdheden om uw spullen van tevoren in te pakken. Wij geven u verhuisdozen in bruikleen en u krijgt van ons etiketten en inpakpapier. Laat het ons vooral weten als u nog iets anders van ons nodig heeft. Als klantgericht verhuisbedrijf in de omgeving van Emmen zijn wij pas tevreden, als u dat ook bent.

Full-service verhuizen of
zelf meehelpen?

Bespaar op de verhuiskosten en help actief mee met het verhuizen van uw eigendommen. Liever gebruikmaken van onze full-service? Geef vooral uw wensen door en verhuis op een manier die passend is bij wie u bent en wat u nodig heeft. Heeft u inboedelopslag nodig? Kom met ons in contact en ervaar de betrokkenheid van een kleinschalig verhuisbedrijf dat uw verhuizing op een grootse manier regelt.Inboedelcheck bij verhuizing

Een verhuizing is een goed moment om te kijken welke spullen u niet meer gebruikt. Door hier direct afstand van te doen, voorkomt u dat ze op uw nieuwe woonadres doelloos worden neergezet. Wij brengen uw kapotte spullen voor u naar de milieustraat. Heeft u goede spullen die overbodig zijn geworden? Die brengen we graag voor u naar de Kringloop waar ze een tweede leven krijgen. Ook hierin vindt u onze milieubewuste manier van werken terug.

Verhuizen met meerdere verhuiswagens

Afhankelijk van wat u nodig heeft, zetten we eventueel twee verhuiswagens in. Een verhuiswagen voor het verhuizen van uw goederen en een wagen voor de spullen die u niet meer nodig heeft. Op deze manier houden we alles goed gescheiden en kunt u ontspannen uitkijken naar het moment van verhuizen. U kunt ook een deel van uw spullen in onze inboedelopslag neerzetten. Is de verhuizing achter de rug, dan heeft u alle tijd om te bepalen wat er met deze goederen moet gebeuren.

Offerte afspraak maken

Naam