Veilige autostalling Emmen

Uw inboedel is niet het enige dat in de opslag een veilige plek verdient. Daarom hebben wij bij Verhuisservice Huizenga behalve een opslagruimte en self-storage ook autostalling in Emmen. In onze autostalling met verwarming en isolatie staat uw jonge of klassieke auto, maar ook uw motor er gegarandeerd veilig en warmpjes bij. Direct klaar voor gebruik!

Veilige opslag van auto’s in moderne loods

Als u een kostbare auto in uw bezit heeft, wilt u hier zo goed mogelijk voor zorgen. Dit betekent onder andere regelmatig onderhoud en de juiste aandacht voor de binnen- en buitenkant. Als u tijdelijk geen gebruikmaakt van uw klassieker of nieuwe auto, bijvoorbeeld door een verhuizing of vakantie, is het geen fijn idee om de wagen open en bloot op straat te laten staan. Een individuele garagebox huren is dan een optie, maar nog beter is het reserveren van een plaats in de autostalling van Verhuisservice Huizenga. Wij houden uw geliefde voertuig goed in de gaten en zorgen ervoor dat u deze in dezelfde staat weer in gebruik neemt.

Duur en kosten van autostalling

Onze moderne loods is volledig veilig, verwarmd en geïsoleerd en daarmee perfect als autostalling voor oldtimers en youngtimers. In de stalling beschikken wij over voldoende ruimte voor wel 30 wagens. Dit in de vorm van individuele plekken van 2,5 bij 5 meter lang. Zelfs met een erg brede oldtimer kunt u dus zonder problemen bij ons terecht. De kosten voor het huren van een stalplaats gaan in overleg, afhankelijk van de duur van de stalling. Wilt u uw klassieke auto, nieuwe auto of motorfiets slechts enkele dagen opslaan of bent u misschien een jaar weg van huis? Auto- en motorstalling is altijd mogelijk bij Verhuisservice Huizenga.

Autostalling in Drenthe

Persoonlijke service en klantgerichtheid staat centraal bij ons! Iedereen uit omgeving Drenthe is welkom in onze duurzame autostalling. Uw auto of motor stallen in onze beveiligde autostalling in Emmen? Reserveer direct een plek door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit in orde te maken!