Contact
0591 235 559

Opslagruimte Emmen

Tijdelijke opslag bij verhuizing in regio Emmen

Heeft u opslag bij verhuizing nodig? Verhuisservice Huizenga helpt u uit de brand met onze verwarmde, veilige en voordelige tijdelijke opslagruimte in Emmen. Hierin kunt u met gerust hart uw inboedel voor bepaalde tijd kwijt zonder dat u zich hier tijdens het verhuizen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat alles soepel en vlekkeloos verloopt!

Het voordeel van een opslagruimte

Er zijn diverse scenario’s waarin een tijdelijke opslag bij verhuizen uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwbouwhuis aanschaft dat nog niet af is en zelf een tijd naar een kleinere woning moet. Of indien u onverwacht tegen vertraging aanloopt, maar wel met de nieuwe bewoners heeft afgesproken voor een bepaalde datum uitgetrokken te zijn. Ook als u tijdelijk naar het buitenland vertrekt is een opslagruimte huren ideaal. Natuurlijk wilt u er te allen tijde verzekerd van zijn dat uw inboedel goed bewaard blijft, zodat u zonder stress kunt verhuizen. Verhuisservice Huizenga zorgt ervoor dat u zich nergens meer om hoeft te bekommeren om de veiligheid van uw spullen door een fraaie opslagruimte te huur aan te bieden.

Veilig, verwarmd en voordelig

Onze verwarmde opslagruimte voor verhuizingen beslaat wel 600 m². Hierdoor zijn wij in staat van alles voor u op te slaan, van enkele losse spullen tot een volledige inboedel inclusief meubelstukken en witgoed. Loopt uw verhuizing een week vertraging op of gaat u juist meerdere maanden de grens over? De opslag huren kan van enkele dagen tot meerdere jaren. De kosten hiervoor gaan per week en zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel. Wij komen bij u langs en stellen een prijs vast, welke u vervolgens in een maandelijkse factuur ontvangt. Overigens is het in overleg mogelijk om tussentijds bij uw opgeslagen waren te komen.

Maak gebruik van tijdelijke opslag bij uw verhuizing door contact op te nemen met Verhuisservice Huizenga. Bel naar 0591-235559 of 06-29743553 óf vul het online contactformulier in voor vragen of een afspraak. Vanuit Emmen staan wij voor heel Drenthe klaar!