Contact
0591 235 559

Oldtimer stalling

Oldtimerstalling met isolatie en verwarming

Uw inboedel is niet het enige wat in de opslag terecht moet kunnen. Daarom hebben wij van Verhuisservice Huizenga naast een opslagruimte ook een oldtimerstalling in Emmen. In onze oldtimeropslag met verwarming en isolatie staat uw klassieke auto er gegarandeerd helemaal veilig en warmpjes bij. Zo weer klaar voor gebruik!

Veilige opslag in moderne loods

Wanneer u eenmaal een prachtige oldtimer in uw bezit heeft, wilt u hier natuurlijk wel zo goed mogelijk voor zorgen. Dit betekent onder andere regelmatig onderhoud en de juiste aandacht aan binnen- en buitenkant. Indien u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw klassieker, bijvoorbeeld door een verhuizing of vakantie, vindt u het ongetwijfeld geen goed idee om de wagen maar open en bloot op straat te laten staan. Een individuele garagebox huren is dan een optie, maar nog beter is een plaats reserveren in de oldtimerstalling van Verhuisservice Huizenga. Wij houden uw geliefde voertuig goed in de gaten en zorgen ervoor dat u deze in dezelfde staat weer in gebruik kunt nemen.

Duur en kosten van uw auto stallen

Onze moderne loods is volledig veilig, verwarmd en geïsoleerd en daarmee perfect als autostalling voor oldtimers en youngtimers. In de stalling beschikken wij over voldoende ruimte voor tot wel 30 wagens, in de vorm van individuele plekken van 2,5 bij 5 meter lang. Zelfs wanneer u een erg brede oldtimer heeft, kunt u dus nog bij ons terecht. De kosten voor het huren van een stalplaats gaan in overleg, aangezien deze afhankelijk zijn van de duur van de stalling. Wilt u uw klassieke auto slechts enkele dagen opslaan? Of bent u misschien zelfs een jaar weg van huis? Bij ons is het allemaal mogelijk. Persoonlijke service staat namelijk centraal bij ons! Iedereen uit omgeving Drenthe is welkom in onze oldtimerstalling.

Uw auto stallen in onze oldtimeropslag in Emmen? Reserveer direct een plek voor uw klassieker door contact op te nemen. Verhuisservice Huizenga is telefonisch bereikbaar via 0591-235559 en 06-29743553. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!